Wat klanten over ons zeggen

Geef uw feedback
We zijn tevreden en blij met onze salontafel. Je hebt mooi werk geleverd.
Fam. Wezemer / Maassluis. 04-12-2019
Online een tafel besteld, die op de site van Hagendijk stond. Keurig volgens afspraak binnen vijf weken thuisbezorgd voor een schappelijke prijs. Tafel ziet er perfect uit.
Mevrouw H. de Vries / Veldhoven 22-11-2019
Na een bezoek aan zijn werkplaats een salontafel besteld van 1 meter bij 1 meter. Vandaag de salontafel van RVS en glas ontvangen, ziet er strak uit. We zijn er erg blij mee. Volgens afspraak gemaakt en geleverd. VAKWERK! Ik zal de heer Hagendijk zeker aanbevelen.
De heer Familie Eikelenstam / Woerden 21-11-2019
Vakwerk en een groot vakman. Wij hadden een eettafel en een kast onderstel laten maken, dat is werkelijk prachtig gemaakt. De lassen mooi afgewerkt (je ziet er niets van). De afspraken netjes nagekomen. Niets dan lof over deze vakman. Ik was Ed tegengekomen op internet en zag gelijk dat hij mooie dingen kon maken. Ik zal hem zeker aanraden bij mensen die iets moois willen laten maken. Bedankt Ed we zijn er blij mee.
De heer Rob Vermaas / Papendrecht 21-11-2019
heb deze vakman gevonden via internet had gelijk een goed gevoel. keurige afspraken gemaakt en ook netjes afspraak nagekomen dit maak je niet veel meer mee in deze tijd ben erg blij met wat hij gemaakt heeft en zal zeker deze vakman bij iemand anders willen aanbevelen Super nogmaals Super
De heer zijlmans / Loon op Zand 20-11-2019
Recentelijk onze salontafel en een nieuw blad voor onze eettafel ontvangen. Alles ziet er piekfijn en goed afgewerkt uit. Een groot voordeel van Hagendijk is dat je alles kunt krijgen met de maten en materialen zoals je zelf wilt. Levering keuring op de afgesproken datum. Zeker aan te bevelen!
De heer J. Zuithoff / Almere 08-11-2019
Op internet vonden wij de salontafel die wij mooi vonden. Altijd spannend om het van een foto te kopen. Wij durfden het aan vanwege de goede recensies. Deze zijn ook waar gemaakt. Vanaf het begin verloopt het contact prettig. Er wordt snel gereageerd en maatwerk is mogelijk. Ook de tafel zelf was snel klaar. De tafel staat inmiddels in huis en we zijn er zeer tevreden mee. Echt vakwerk en nog mooier dan we vanaf de foto gedacht hadden. Vakkundig en professioneel bedrijf!
Mevrouw Aafje de Vries / Zoetermeer 08-11-2019
Na zeer vele salontafels beken te hebben op het internet zijn we (gelukkig) terecht gekomen bij Hagendijk Techniek. Salontafels met 2 bijzettafels laten maken door Ed Hagendijk. Enorm succes, op maat gemaakt en uitstekend afgewerkt en helemaal naar wens. Hagendijk Techniek is een regelrechte aanrader en maakt topproducten. Alle wensen en maten goed doorgenomen en afspraken over en weer meer dan keurig nagekomen.
Fam. J. Molendijk / Heerhugowaard 12-10-2019
Blij met mijn nieuwe salontafel: vond ergens een plaatje op Pinterest en dacht ‘die tafel wil ik hebben’. Via Google kwam ik bij fa. Hagendijk terecht. Snel antwoord op mijn mails, duidelijke info. (Jammer dat de showroom voor mij wat te ver weg was om naar een salontafel te kijken. Dan had ik de tafel iets lager laten maken). Snelle levering en ook dat verliep geheel naar wens. Al met al TOP
Mevrouw Dijkmam / Amsterdam 09-10-2019
Een snelle levering van onze mooie salontafel. Heel tevreden over de mooie uitstraling! Echt vakwerk en prima service!
Fam. Ouwehand / Katwijk 08-10-2019