Wat klanten over ons zeggen

Geef uw feedback
Per toeval dit bedrijf gevonden op internet en na een bezoek aan zijn bedrijf heeft dhr.Hagendijk ons niet teleurgesteld. We zijn zeer blij met deze tafel die we uit zijn assortiment producten gekozen hebben.Bent U op zoek naar een tafel die niet iedereen heeft dan is het werk van deze top vakman een aanrader.
Fam. De Vroed / Hoogvliet Rt 16-08-2019
Vorige week onze twee bestelde tafels ontvangen. 1 keer salon tafel en 1 bijpassende bijzet tafel. Super goed afgewerkt en netjes geleverd. Zoals de plaatjes op de website staan klopt het helemaal zoals ze ook worden afgeleverd. Bedankt Ed
De heer Mulder / Amsterdam 25-07-2019
Onze op maat gemaakte salontafel is prachtig. We zijn super tevreden over het contact en levertijd van Hagendijk-techniek. Wilma
Mevrouw Haans / Boxtel 24-07-2019
Salontafel op maat laten maken bij Hagendijk. Uitstekend vakwerk geleverd en alles prima volgens afspraak afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden!
Fam. Bergenhuizen / Maastricht 19-07-2019
Heel tevreden zijn wij over de op maat gemaakte salontafel en bijzettafels. Dit is precies wat we wilden. Bedankt Ed voor het mooie vakmanschap wat je geleverd hebt. Wij hebben je al bij vele vrienden en kennissen aanbevolen.
Mevrouw Fam. van der Steen / Barendrecht 08-07-2019
Via de site bij de Firma Hagendijk gekomen. Op maat een salontafel, bijzettafel en tv/audiomeubel besteld. Prettig ontvangen door de heer Hagendijk in het bedrijf en alles doorgenomen. Keurig op tijd naar volle tevredenheid afgeleverd. Vakwerk.
De heer Cor / Capelle aan den IJssel 03-07-2019
Tafel via internet bestellen is best een gok, maar het is een prachtig staaltje vakwerk! Bezorging ook keurig volgens afspraak, terwijl we flink uit de richting wonen, supertevreden!
Fam. Otterloo / Wildervank 02-07-2019
We wilden een glazen salontafel en op internet vonden we Hagendijk Techniek. De gevraagde offerte kregen we snel en hebben in de showroom de beoogde tafel gezien. Direct hebben wij onze bestelling geplaatst en vandaag is de tafel afgeleverd. Dat is binnen 5 weken en de tafel ziet er fantastisch uit. Naast de kwaliteit is het heel prettig dat de tafel op maat is gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en zullen Hagendijk Techniek binnen onze vrienden- en kennissenkring aanbevelen.
Fam. De Haan / Maassluis 15-06-2019
Tja, wellicht allemaal dezelfde ervaring. Wij konden geen tafel vinden naar ons zin, totdat we bij Hagendijk terechtkwamen. We zijn daar langs geweest om te overleggen. Daar kon de tafel die we wilden op maat en kleur gemaakt worden. Keurig aan huis afgeleverd door Hagendijk zelf en neergezet. Helemaal NIETS op aan te merken. Klopte precies en is prachtig. Keurig vakmanschap.
De heer Lommen / Ochten 07-06-2019
Salontafel en bijzettafels gekocht. Precies naar onze wensen. Met een uitstekende zakelijke benadering en hoge kwaliteit vonden wij Hagendijk-Techniek een verademing.
Fam. van den Braak / Valkenswaard 13-05-2019