Wat klanten over ons zeggen

Geef uw feedback
We wilden een glazen salontafel en op internet vonden we Hagendijk Techniek. De gevraagde offerte kregen we snel en hebben in de showroom de beoogde tafel gezien. Direct hebben wij onze bestelling geplaatst en vandaag is de tafel afgeleverd. Dat is binnen 5 weken en de tafel ziet er fantastisch uit. Naast de kwaliteit is het heel prettig dat de tafel op maat is gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en zullen Hagendijk Techniek binnen onze vrienden- en kennissenkring aanbevelen.
Fam. De Haan / Maassluis 15-06-2019
Tja, wellicht allemaal dezelfde ervaring. Wij konden geen tafel vinden naar ons zin, totdat we bij Hagendijk terechtkwamen. We zijn daar langs geweest om te overleggen. Daar kon de tafel die we wilden op maat en kleur gemaakt worden. Keurig aan huis afgeleverd door Hagendijk zelf en neergezet. Helemaal NIETS op aan te merken. Klopte precies en is prachtig. Keurig vakmanschap.
De heer Lommen / Ochten 07-06-2019
Salontafel en bijzettafels gekocht. Precies naar onze wensen. Met een uitstekende zakelijke benadering en hoge kwaliteit vonden wij Hagendijk-Techniek een verademing.
Fam. van den Braak / Valkenswaard 13-05-2019
Mooie tafel , goed laswerk geheel naar onze wens en keurig thuisbezorgd. We zijn er heel content mee!
Fam. Westerhof / Smilde 07-05-2019
Na veel zoeken in diverse winkels maar net niet dat juiste hebben kunnen vinden kwamen wij uit via google op de site van Hagendijk Techniek. Na een afspraak om te kijken naar de materialen konden wij 4 weken later een prachtige salontafel in ontvangst nemen. Perfect afgewerkt en een echte eyecatcher. Helemaal tevreden mee en ook zeker met het hele verloop. Een aanrader voor iedereen die van mooie kwaliteit producten houdt.
Fam. van de Velde / Terneuzen 18-03-2019
Waren al een tijdje op zoek naar een salontafel en kwamen uiteindelijk via internet bij de heer Hagendijk uit. Tijdens ons bezoek werden we goed geinformeerd over de diverse mogelijkheden en materialen. Uiteindelijk werd het een tafel met glazen blad en RVS poten. Zijn heel tevreden met het eind resultaat.
Fam. Endhoven / Drunen 16-03-2019
Al enige tijd waren wij op zoek naar een mooie salontafel. Via Google kwamen we uit bij Hagendijk techniek. De mogelijkheden, de afwerking en de kwaliteit verraste ons. De salontafel voldoet aan onze verwachtingen. Daarnaast een pluim voor de service en de levering!
Fam. Stokreef / Oldebroek 03-03-2019
Ed heeft een prachtige custom made salontafel voor ons gemaakt, het overleg en contact verliep uitermate goed, wij zullen Hagendijk techniek zeker aanbevelen .
Mevrouw Tromp / Bergen 23-02-2019
Ongeveer 1½ jaar geleden al tot grote tevredenheid een salontafel bij Hagendijk gekocht, nu een eettafel besteld zo vanaf de foto op de site, wel met een andere maat en kleur tafelblad, is deze week gebracht en is weer tot grote tevredenheid, hij is gewoon prachtig.
Fam. van der Helm / Santpoort - Zuid 22-02-2019
Eigen smaak eettafel gezocht bij hagendijk konden we zelf een tafel samenstellen Precies wat we wilden hebben Perfecte tafel aan ons geleverd ook nog op zondag bezorgd Een aanrader
De heer Schreutelkamp / Krimpen ad ijssel 02-02-2019