Wat klanten over ons zeggen

Geef uw feedback
Wij zijn uiterst tevreden over de firma Hagendijk Techniek. Die is een vakkundig en vriendelijke man die vakwerk heeft geleverd. Wij zijn blij met onze tafels.
J. Mooij / Castricum 11-12-2017
Ben er niet trots op, maar ben perfectionist. Na lang zoeken op site Hagendijk gestuit. Ondanks de ' what you see is what you got site ' vertrouwde ik er nog niet genoeg op en reisde samen met mijn man naar Heinenoord. Daar troffen we nog meer no nonsens en doeltreffendheid in de persoon van de heer Ed Hagendijk zelf. Terug in de auto zeiden we tegen elkaar: dat zit goed, we zijn veilig wat onze aankoop betreft. Bij aflevering is deze verwachting nog overtroffen, we kregen twee grote glazen platen geleverd die 'perfect' veilig passend in hun mooie frame hangen. Kortom een schitterende tafel voor een redelijke prijs.
Fam. Klein Swormink / Castricum 11-12-2017
We zijn heel tevreden over onze salontafel. De tafel is op maat gemaakt, en ook kwam hij met het idee om er stel pootjes onder te doen, omdat hij op een kleed staat. De heer hagendijk leverd echt vakwerk. en ook als persoon een vriendelijke verschijning. Kortom we zijn zeer tevreden. Van ons krijg hij een dikke 10.
Fam. van Herp / Ede 04-12-2017
Heel lang lopen zoeken voor een salontafel. Via google tafels terecht gekomen bij Hagendijk Techniek. Wij konden onze wensen kenbaar maken en zijn geslaagd. Gisteren is onze tafel bezorgd, en wij zijn super tevreden. Een mooi stuk vakwerk , voor iedereen een aanrader.
Mevrouw van der Vorm / Schiedam 29-11-2017
We hebben inmiddels een glazen salontafel, onderstel eettafel en een sitetable door Ed laten maken. We zijn erg tevreden met het resultaat! Alles is netjes volgens afspraak afgeleverd. Ed is een vakman met gevoel voor design, van harte aanbevolen!
Fam. Dekker / Berkel en Rodenrijs 28-10-2017
In de woonwinkels niet kunnen vinden wat wij zochten. Op internet gezocht naar het maken van een salontafel naar onze smaak en formaat. Het bedrijf persoonlijk bezocht en goed ontvangen. Uiterst tevreden met het resultaat en service. Wat heerlijk dat er van dit soort bedrijfjes nog bestaan! Absolute aanraader. Bedankt Ed Hagendijk.
Mevrouw Ben en Alice van der Vegt / Duivendrecht 28-10-2017
Na lang zoeken voor een glazen tafel op maat, terechtgekomen bij Hagendijk-techniek. Correcte en snelle informatie en ook een snelle levering. Wij zijn heel erg blij met deze tafel!! Een aanbeveling !!
Mevrouw Goedhart / Gouda 22-10-2017
Prettig geholpen door dhr Hagendijk. Ons oog was gevallen op de opvallende constructies van de diverse salontafels op de website. Hij wees ons op de mogelijkheden, maar ook op de onmogelijkheden van onze wens en heeft twee mooie tafels gemaakt, waar wij zeer tevreden over zijn. Goede prijs afgesproken en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden.
Fam. Vugs / Tilburg 21-10-2017
HAGENDIJK TECHNIEK is een echte aanrader, goed advies, snelle aflevering, prettig met betaling. We zijn super blij met onze salonafel, hij is geheel naar onze wens gemaakt. Een mooi stuk vakwerk. 👍
Fam. Diks / Apeldoorn 20-10-2017
Via google glazen eettafels afbeeldingen bij Hagendijk Techniek terecht gekomen.Viel voor type ET-23 maar dan met satijnglas i.p.v. helderglas als op de website weergegeven.Ben zeer tevreden over de prettige samenwerking met de heer E.Hagendijk die tevens een goed bekwaam vakman is. Kortom niets anders dan lof!
De heer H.de Geest / Velp (GLD) 15-09-2017